Джонни Халлиай(* 15 маусым 1943 Парижде, Франция), нақты атыменЖан-Филипп Смет, француз әншісі және актер болған. өз мансабын бастауы француз тілді әлемде Рок-н-ролл және поп арналды болғандықтан, ол кейде «Француз Elvis Presley.» лақап 39 Gold және 17 платина тақталарын шығарған.

Өйткені 1997 Легионның Рыцарь болды.

Дискография

Топтық альбомдар

  • Сәлем, Джонни(1960, Vogue)
  • Nous les Gars, Nous les Filles(1961, Vogue)
  • Johnny және Tête авек Джонни(1961, Vogue)
  • Hello les Copains!(1961, Philips)
  • Джонни Хэллиайна Америкадағы Rockin 'Hits әнін шырқады(1962, Philips)
  • Les Bras en Croix(1963, Philips)
  • Les Rocks les Plus Terribles(1964, Philips)
  • Халелуя(1965, Philips)
  • Johnny Chante Halallyday(1965, Philips)
  • La Génération Perdue(1966, Philips)
  • Джонни 67(1967, Philips)
  • Jeune Homme(1968, Philips)
  • Rêve et Amour(1968, Philips)
  • Rivière ... Ouvre ton Lit(1969, Philips)
  • Vie(1970, Philips)
  • Белгісіз Деллит(1971, Philips)
  • Country-Folk-Rock(1972, Philips)
  • Түсімсіздік(1973, Philips)
  • Бұл - «Аиме», «Je t'Aime», «Je t'Aime»(1974, Philips)
  • Rock'n Slow(1974, Philips)
  • Рок және Мемфис(1975, Philips)
  • La Terre Promise(1975, Philips)
  • Derrière l'Amour(1976, Philips)
  • Гамлет(1976, Philips)
  • C'est la Vie(1977, Philips)
  • Solitudes және Deux(1978, Philips)
  • Голливуд(1979, Philips)
  • À Partir de Maintenant ...(1980, Philips)
  • En Piès Détées(1981, Philips)
  • Step Facile(1981, Philips)
  • Quelque Part Ай Aigle(1982, Philips)
  • La Peur(1982, Philips)
  • Зорлыққа қарсы және Виолон(1983, Philips)
  • Hallyday 84: Nashville en Direct(1984, Philips)
  • En VO(1984, Philips)
  • Rock'n'Roll қатынасы(1985, Philips)
  • банда(1986, Philips)
  • Cadillac(1989, Philips)
  • Қанымды өзгертуге болады(1991, Philips)
  • Қатты қала(1994, Philips)
  • Лорада(1995, Philips)
  • Қандай кезек бар(1998, Philips)
  • Ән айттыңыз(1999, Philips)
  • À la vie, өлгендерге!(2002, Меркурий)
  • Ma Vérité(2005, Меркурий)
  • Le Couriur d'homme(2007, Warner Music France)
  • Ча не finira jamais(2008, Warner Music France)

Жанды альбомдар

  • Rock'n'Roll фестивалінде Johnny et Ses Fans(1961, Vogue)
  • À l'Olympia(1962, Philips)
  • Olympia 64(1964, Philips)
  • Olympia 67(1967, Philips)
  • Au Palais des Sports(1967, Philips)
  • Que Je t'Aime(1969, Philips)
  • Спорт сарайында тұрыңыз(1971, Philips)
  • Спорт сарайы(1976, Philips)
  • Павильон де Париж(1979, Philips)
  • тірі(1981, Universal Music)
  • 1982 спорт сарайы(1982, Universal Music)
  • Au Zenith(1984, Universal Music)
  • À Bercy(1987, Universal Music)
  • Chaleur de Bercy-дегі би(1990, Universal Music)
  • Bercy 92(1992, Universal Music)
  • Parc des Princes(1993, Universal Music)
  • À La Cigale(1994, Universal Music)
  • Lorada Tour(1995, Universal Music)
  • Destacion Vegas(1996, Universal Music)
  • Johnny Allume le Feu: Stade de France 98(1998, Universal Music)
  • 100% Johnny: Live және La Tour Эйфель(2000, Universal Music)
  • Olympia 2000(2000, Universal Music)
  • Parc des Princes 2003(2003, Universal Music)
  • Flashback Tour Live(2006, Warner Music)
  • La Cigale(2007, Warner Music)
  • Tour 66: Stade de France 2009(2009, Warner Music)

СІЗДІҢ есептік жазбасына кіріңіз

×
Мәліметтерді ұмыттыңыз ба?
×

дейін өтіңіз

үлес
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!